Kontakta oss

Funderar ni kring lämplig utbildning för företagets anställda? Vilka krav som kommer ställas om ni bygger till ett garage på tomten? Eller har brandskyddsfrågor i största allmänhet?

Vi på VSR rådgiver gratis i upp till 40 minuter och delar gärna med oss av vår kunskap! Det är klart bättre att fråga först och göra rätt än att chansa och kanske behöva göra om!

Västra Sörmlands Räddningstjänst

Besöksadress

Bievägen 49
641 96 Katrineholm

Postadress

Västra Sörmlands Räddningstjänst
641 80 Katrineholm

Telefon (vx): 0150-576 45
Mail: vsr@vsr.katrineholm.se

När du skickar in en kontaktförfrågan till oss godkänner du att vi tillfälligt hanterar dina personuppgifter.

Fyll i ditt namn, mailadress och vad ärendet gäller så kontaktar vi dig så fort vi kan under kontorstid. Vill du maila direkt från ditt mailprogram så är adressen vsr@vsr.katrineholm.se

  Mattias Gårdholt

  Mattias Gårdholt

  Förbundschef/Räddningschef

  Mattias är Räddningschef och har huvudansvaret för våra operativa styrkor. 

  Johanna Gustafsson

  Johanna Gustafsson

  Funktionschef verksamhetsstöd

  Som funktionschef leder Johanna den administrativa funktionen på VSR.

  Marcus Asplund

  Marcus Asplund

  Funktionschef förebyggande

  Marcus styr det förebyggande arbetet mot brand och andra olyckor på VSR. Förutom att svara på förebyggandefrågor i allmänhet ansvarar han för sotningsfrågor och olycksutredningar.

  Filip Lindvall

  Filip Lindvall

  Brandingenjör

  Filip arbetar på funktion förebyggande och i huvudsak med förebyggande brandskydd utifrån lagen om skydd mot olyckor, lagen om brandfarlig och explosiv vara samt handlägger bygglovsremisser ur brandskyddssynpunkt.

  Bild för vakant tjänst, endast siluett

  Elina Isvoosig

  Brandinspektör

  Elina arbetar på funktion förebyggande och i huvudsak med förebyggande brandskydd utifrån lagen om skydd mot olyckor, lagen om brandfarlig och explosiv vara samt handlägger bygglovsremisser ur brandskyddssynpunkt.

  Bild för vakant tjänst, endast siluett

  Utbildningsverksamheten

  Verksamheten för extern utbildning tillhandahåller utbildning inom Första hjälpen, Hjärt- och lungräddning till barn och vuxna, brandskyddsutbildning, SBA med mera. För bokning eller frågor kontakta Åsa Björlund, administratör.

  Åsa Björlund

  Åsa Björlund

  Administratör

  Åsa jobbar som administratör på stationen i Katrineholm. Hon sköter våra dagliga rutiner för post och ekonomi och svarar tillsammans med Helena på frågor om våra utbildningar. Det är även Åsa som sköter bokningarna till Fixar-Malte

  Lars-Ingvar Hjelm
  Lars-Ingvar Hjelm

  Fixar-tjänsten

  Behöver du hjälp med att t.ex. byta glödlampor, hänga gardiner eller kolla brandvarnaren? Fixar-tjänsten hjälper kostnadsfritt äldre eller funktionshindrade med mindre, praktiska göromål (dock inte trädgårdsarbete, snöskottning eller fönstertvätt).