Kontakta oss

Funderar ni kring lämplig utbildning för företagets anställda? Vilka krav som kommer ställas om ni bygger till ett garage på tomten? Eller har brandskyddsfrågor i största allmänhet?

Vi på VSR rådgiver gratis i upp till 40 minuter och delar gärna med oss av vår kunskap! Det är klart bättre att fråga först och göra rätt än att chansa och kanske behöva göra om!

Västra Sörmlands Räddningstjänst

Besöksadress

Bievägen 49
641 96 Katrineholm

Postadress

Västra Sörmlands Räddningstjänst
641 80 Katrineholm

Telefon (vx): 0150-576 50
Mail: vsr@vsr.katrineholm.se

När du skickar in en kontaktförfrågan till oss godkänner du att vi tillfälligt hanterar dina personuppgifter.

Fyll i ditt namn, mailadress och vad ärendet gäller så kontaktar vi dig så fort vi kan under kontorstid. Vill du maila direkt från ditt mailprogram så är adressen vsr@vsr.katrineholm.se

Bild för vakant tjänst, endast siluett

Förbundschef

Mattias Gårdholt

Mattias Gårdholt

Tf Förbundschef/Räddningschef

Mattias är Räddningschef och har huvudansvaret för våra operativa styrkor. 

Marcus Asplund

Marcus Asplund

Funktionschef förebyggande

Marcus styr det förebyggande arbetet mot brand och andra olyckor på VSR. Förutom att svara på förebyggandefrågor i allmänhet ansvarar han för sotningsfrågor och olycksutredningar.

Filip Lindvall

Filip Lindvall

Brandingenjör

Filip arbetar på funktion förebyggande och i huvudsak med förebyggande brandskydd utifrån lagen om skydd mot olyckor, lagen om brandfarlig och explosiv vara samt handlägger bygglovsremisser ur brandskyddssynpunkt.

Bild för vakant tjänst, endast siluett

Elina Isvoosig

Brandinspektör

Elina arbetar på funktion förebyggande och i huvudsak med förebyggande brandskydd utifrån lagen om skydd mot olyckor, lagen om brandfarlig och explosiv vara samt handlägger bygglovsremisser ur brandskyddssynpunkt.

Bild för vakant tjänst, endast siluett

Instruktör - Utbildningsansvarig

Verksamheten för extern utbildning tillhandahåller utbildning inom Första hjälpen, Hjärt- och lungräddning till barn och vuxna, brandskyddsutbildning, SBA med mera.

Åsa Björlund

Åsa Björlund

Administratör

Åsa jobbar som administratör på stationen i Katrineholm. Hon sköter våra dagliga rutiner för post och ekonomi och svarar tillsammans med Marcus på frågor om våra utbildningar. Det är även Åsa som sköter bokningarna till Fixar-Malte

Lars-Ingvar Hjelm
Lars-Ingvar Hjelm

Fixar-tjänsten

Behöver du hjälp med att t.ex. byta glödlampor, hänga gardiner eller kolla brandvarnaren? Fixar-tjänsten hjälper kostnadsfritt äldre eller funktionshindrade med mindre, praktiska göromål (dock inte trädgårdsarbete, snöskottning eller fönstertvätt).

Johanna Gustafsson

Johanna Gustafsson

Funktionschef verksamhetsstöd

Som funktionschef leder Johanna den administrativa funktionen på VSR.

Till toppen av sidan